SEO, kereső-optimalizálás

Kezdő
Kereső optimalizálás


Kereső és weboldal optimalizálás [SEO]- látogatottság növelés

Kérjük válasszon kereső optimalizálás csomagjaink közül:

BASIC csomag: 3-5 kulcsszó első/második oldali google kereső megjelenés
Kinek: kis vállalkozás. Mennyiért: 100.000 ft + áfa.

MEDIUM csomag: 5-8 kulcsszó első/második oldali google kereső megjelenés
Kinek: kis és közép vállalkozások. Mennyiért: 160.000 ft + áfa.

FULL csomag: Teljeskörű weboldal és kereső optimalizálás 8+ kulcsszó 1 oldali megjelenés a google kereső listájában + garancia és karbantartás.
Kinek: kis és közép vállalkozások Mennyiért: 200.000 ft +áfa-tól konkurenciától és kulcsszavak mennyiségétől függően.

Havi kulcsszó pozícionálás és karbantartás hosszú távú (minimum 6 hónap) együttműködés estén. Nincs induló költség - a havi díj alap 25.000 ft + áfa. Folyamatos kulcsszó, keresési trend és konkurencia elemzés + konverziós ráta javítás!!

Áraink tájékoztató jellegűek - konkurencia elemzés után tudunk konkrét árat ajánlani.

MENNYIT ÉR A KERESŐ OPTIMALIZÁLÁS [SEO] MUNKA?

Ön hol reklámozná a honlap vagy weboldal elérhetőségét?

Ingyenes hirdetések? - Ingyen van, sok helyen fel lehet adni. Látogatottság? Konverzió? Naponta lehet körmölni a hirdetések szövegét - és hosszabítani a lejáró apróhírdetéseket. Kevesen érkeznek ingyenes hirdetési oldalakról a honlapra.

Banner egy látogatott portálon? Sok a látogató, de gyakorlatilag az úgynevezett banner-vakság miatt alacsony az átkattintás - ennek havi díja van, mely egy látogatott portálon 100.000 alatt nehezen oldható meg.

Fizetett katalógus? Tudakozó és hasonló katalógusok nem igazán működnek jól. Ön keresett már ilyen portálon? Nem ritka, hogy ingyen be lehet kerülni (maguktól felvesznek), csak a "frissítés" után kérnének pénzt...

Banner és linkcsere? Ezt egyre kevésbé értékeli a google - másrészt sok a csalás, ma még fent a linkünk, holnap már nem...

E-mail spam/hírlevél? Ma már egyáltalán nem működik. Próbálkozni lehet, de a spam törvénybe ütközik, a hírlevél pedig a szemétben landol. Nem hatékony.

Adwords és más fizetett hivatkozás? Nagy a megjelenések száma, alacsony az átkattintás. Viszonylag hatékonyabb, mint a korábban említett módszerek, de elég költséges. Havonta több-tízezer fix költséget szeretne?

Google kereső? Természetes találatok közül a top10-be nem könnyű bejutni, még nehezebb ott maradni...Persze van rá megoldás: keresőoptimalizálás...

optimalizálás
keresőmarketing  

látogató keresés látogatottság növelés kereső optimalizálás 06-70-33720-96 SEO tanácsadás kereső optimalizálás - google kereső optimalizálás