ARCÁPOLÁS
BŐRÁPOLÁS
FOGYÁS
FOGYÓKÚRA
TERMÉSZETES
GYÓGYÁSZAT
ALTERNATÍV
HOLISZTIKUS
ÉTREND
ILLÓOLAJOK
GYÓGYMÓD
TERÁPIA
RENDELŐ
ONLINE
ÉLETMÓD
TANÁCSOK
TERMÉSZETGYÓGYÁSZAT - HOLISZTIKUS GYÓGYÁSZAT - ÉLETMÓD TANÁCSOK - FOGYÓKÚRA


Egyre többen csalódnak a hagyományos orvoslás eszközeiben és előtérbe kerülnek a természetes gyógymódok, terápiák. A természetgyógyász nem csaló vagy sarlatán - sok esetben ugyan olyan képzett szakember, mint egy általános orvos. Az egészség pedig nagyon fontosd mindenkinek.

Mi a különbség a kétféle gyógymód között?

A hagyományos orvoslás a tüneteket kezeli. A természetgyógyászat a holisztikus gyógyászatra helyezi a hangsúlyt. Ez annyit jelent, hogy a betegséget, tünetet kiváltó okot próbálja megtalálni és a bajok gyökerénél kezdi a gyógyítási folyamatot.

A másik fontos különbség, hogy a természetes gyógymód hívei természetes anyagokat, nem pedig gyógyszereket használnak a hatékony gyógyítás és gyógyulás elérésére.

Akut egészségügyi probléma esetén a hagyományos orvoslás segít - ne jussunk el ideáig!

Vigyázat! A természet vegykonyhája helytelenül alkalmazva ugyanolyan káros lehet, mintha gyógyszereket szednénk. Nem lehet nyakra-főre mindenféle előképzettség nélkül saját kúrát, terápiát elkezdeni. Ehhez képzett természetgyógyász segítségére van szükség.

Általános vélekedés, hogy a kétféle orvoslás jól megfér egymás mellett - igen gyakran kiegészítik egymást.

Mi mindenben segíthet a természetes gyógymód?

A fogyókúra például ilyen terület. A természetes fogyás az egészséges étrend és kiegyensúlyozott életmód függvénye. Nem fogyasztószerekben kell gondolkodni, hiszen a természet vegykonyhája sokkal hatékonyabb és kímélőbb megoldásokat kínál.

A bőrápolás/arcápolás hasonlóan érzékeny terület. A különböző bőrtípusok problémái sokunk életét keserítik meg. Van akinek a bőre erősen zsírosodó és pattanásos, mások viszont éppen a bőr szárazságával küzdenek. A ráncok pedig mindenkivel éreztetik az elkövetett étrendi bűnök és a bőr öregedési folyamatait.

Aromaterápia kitűnő stresszoldó hatású terápia. A különböző illóolajok csodákra képesek. A vegyes táplálkozás melett: lúgosítás egy zöld itallal a phcsoda.

Konzultáció elérhető áron: Dr Szabó Erika természetgyógyász ONLINE RENDELŐJÉBŐL...

természetgyógyászat | aromaterápia | bőrápolás | fogyókúra | egészséges étrend holisztikus/alternatív gyógyászat | arcápolás | online rendelő | természetgyógyász
aromatherapy oils, holistic medicine

optimalizálás
keresőmarketing
2008 Apentium  TERMÉSZETGYÓGYÁSZ TANÁCSOK - ALTERNATÍV GYÓGYÁSZAT - GYÓGYMÓD & TERÁPIA