SEO, kereső-optimalizálás

Weboldal optimalizálás,
kereső-optimalizálás és
látogatottság növelés.

Legyen oldala az
első lapon a keresők
találati listájában.

Több látogatót szeretne? Vegye igénybe optimalizálás szolgáltatásunkat.
Kereső-optimalizálás - Keresőmarketing a látogatottság növelés érdekében

Tudta, hogy a weboldalak jelentős részét meg sem lehet találni az Interneten? Hogy miért? Ennek sok oka lehet. A legvalószínűbb, hogy senki nem hivatkozik oldalunkra - vagy olyan oldal teszi ezt, melyet a google kitiltott és nem jelenik meg a keresési találatok között - illetve weboldalunk hivatkozik ilyen rosszhírű oldalra és ezért oldalunk is fekete listára kerül.
Nem automatikus az oldalak indexálása sem. Vannak oldalak, melyeket honapokig sem vesz fel egy kereső az adatbázisába. Ez néhány trükkel viszonylag gyorsan orvosolható. Volt olyan optimalizálás oldalunk, melyet mindössze 3 nap alatt indexált a google.
A másik ok amiért 'nem lát' a kereső, hogy éppen 'sandbox'-ban van oldalunk - ami a túl sok, hírtelen oldalunkra mutató oldal ellensúlyozását hívatott ellátni. A kereső motorok spamnak veszik ugyanis, ha hírtelen több száz szavazatot kap oldalunk és az egészséges verseny érdekében egy időre kihagyja az oldalt a legtöbb kulcsszó találati listában történő listázásakor. Aggódni azonban nem kell - előbb utóbb kikerül az oldal a 'homokdobozból' és vélhetően jobb helyezésekkel, mint korábban - feltéve, hogy minőségi linkek, és átgondolt linkstratégia jellemzi a keresőptimalizálás folyamatát.
A leggyakoribb hiba az optimalizálás szempontjából, hogy a főoldal és néhány aloldal kerül csak beindexálásra, ami csökkenti az esélyét a keresőkben való erősebb megjelenésnek. Lehetőség szerint el kell érni, hogy a keresők bot-jai minél mélyebbre menjenek az oldal struktúrában. A spidereket könnyen rá lehet venni ilyesmire, de ehhez is tapasztalat és néha ötletesség szükséges. Sokszor az oldal szerkezete nehezíti meg egy spider dolgát.
optimalizálás
keresőmarketing
Keresőmarketing - a látogatottság növelés leghatékonyabb módszere.

SEo tancsadás google optimalizálás Konverzió optimalizálás